3 dagen rust in de Champagnestreek

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Hotel Le Tulipier werd genoemd naar de oude boom die wat verderop de mooie tuin siert. Deze groene omgeving is de ideale plaats voor een gastronomisch intermezzo of voor wie op zoek is naar rust en stilte. Talrijke (sportieve) activiteiten in de bossen maken deel uit van je ontspannende vakantie in de Champagne-Ardenne.
 

Ligging

<div style="text-align: justify;">Hotel Le Tulipier ligt verscholen in de bossen van de Argonne. De streek is goed voor urenlang wandel- en mountainbikeplezier in een ongeschonden natuurdecor. Vissen kan op een nabijgelegen meer (betalend). Ook op cultureel vlak valt er veel te beleven: in de regio tref je heel wat sporen van de Groote Oorlog, en binnen een straal van 15 km vind je verscheidene aantrekkelijke dorpen zoals Sainte-Ménehould en Monthois. Verdun en Châlons-en-Champagne liggen op zo'n 50 km.</div>
Hotel Le Tulipier ligt verscholen in de bossen van de Argonne. De streek is goed voor urenlang wandel- en mountainbikeplezier in een ongeschonden natuurdecor. Vissen kan op een nabijgelegen meer (betalend). Ook op cultureel vlak valt er veel te beleven: in de regio tref je heel wat sporen van de Groote Oorlog, en binnen een straal van 15 km vind je verscheidene aantrekkelijke dorpen zoals Sainte-Ménehould en Monthois. Verdun en Châlons-en-Champagne liggen op zo'n 50 km.

Faciliteiten

<div style="text-align: justify;">receptie, lobby en een aangenaam salon. De bar heeft een zonnig terras. Het gastronomisch restaurant met open haard serveert originele en geraffineerde gerechten. De grote, mooi aangelegde tuin is voorzien van ligstoelen en parasols. Het verwarmd binnenzwembad is gratis toegankelijk voor de hotelgasten. Er zijn ook gratis fietsen te verkrijgen. Het hotel beschikt ook over gratis parking en een lift. Op het domein, op zo'n 100 m van het hotel, ligt la Maison du Pays d'Argonne, waar je alle informatie krijgt over sportieve en andere activiteiten in de Argonnestreek.</div>
receptie, lobby en een aangenaam salon. De bar heeft een zonnig terras. Het gastronomisch restaurant met open haard serveert originele en geraffineerde gerechten. De grote, mooi aangelegde tuin is voorzien van ligstoelen en parasols. Het verwarmd binnenzwembad is gratis toegankelijk voor de hotelgasten. Er zijn ook gratis fietsen te verkrijgen. Het hotel beschikt ook over gratis parking en een lift. Op het domein, op zo'n 100 m van het hotel, ligt la Maison du Pays d'Argonne, waar je alle informatie krijgt over sportieve en andere activiteiten in de Argonnestreek.

Kamers

<div style="text-align: justify;">De 38 kamers (18 m²) zijn ingericht met alle modern comfort. Sommige kamers hebben een mooi zicht op het bos. Enkele kamers zijn ondergebracht in de 2 intieme, wat apart gelegen villaatjes, ideaal voor families of vrienden, want ze hebben tussendeuren. Alle kamers zijn uitgerust met bad of douche en wc, telefoon, televisie, en parket.</div>
De 38 kamers (18 m²) zijn ingericht met alle modern comfort. Sommige kamers hebben een mooi zicht op het bos. Enkele kamers zijn ondergebracht in de 2 intieme, wat apart gelegen villaatjes, ideaal voor families of vrienden, want ze hebben tussendeuren. Alle kamers zijn uitgerust met bad of douche en wc, telefoon, televisie, en parket.

De Champagnestreek - Vienne-le-Château

<div style="text-align: justify;">Uitgestrekte bossen omgeven dit dorpje, gelegen in het hart van de Argonne­streek, een waar paradijs voor de natuurliefhebber en een goed alternatief voor de Belgische Ardennen. Hier staat je verblijf in het teken van rust en groen. Ook op gebied van gastronomie is Vienne-le-Château een echte aanrader! Ideaal om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en te onthaasten.</div>
Uitgestrekte bossen omgeven dit dorpje, gelegen in het hart van de Argonne­streek, een waar paradijs voor de natuurliefhebber en een goed alternatief voor de Belgische Ardennen. Hier staat je verblijf in het teken van rust en groen. Ook op gebied van gastronomie is Vienne-le-Château een echte aanrader! Ideaal om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en te onthaasten.

Meer weten?

Wil jij graag ontspannen in de groene champagnestreek? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Zoek je iets gelijkaardigs? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder.
 

Transeurope | boekingscode CHAVPC19
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

229

per persoon, exclusief vervoer
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • 3 overnachtingen
  • Halfpension (wijn, water en koffie inbegrepen)
  • Informatiepakket over de oorlog ’14-‘18
  • Vervoer
  • Overige maaltijden
  • Eigen uitgaven
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.